Om oss

MK-pionjar är sajten för dig som gillar MC, enduro och speedway. Här hittar du massa information om de olika grenarna inom motorsporten. Du får också tips på vad man ska tänka på när man börjar med motorsport, hur man håller nere kostnaderna, vilken utrusning man behöver och så vidare. Du får också veta hur man kommer i kontakt med mc-klubbar och vilka licenser som behövs för att få börja tävla med motorcycle-37531_1280mera.

Idén till MK-pionjar kom till efter att vi uppfattade att många var intresserade av att börja med någon motorsport, men inte visste vart de skulle vända sig eller hur de skulle gå tillväga. Så det huvudsakliga syftet med den här sidan är att göra mc-sporten mer tillgänglig för alla och presentera den på ett sätt så att alla förstår.

Om Håkan Westerling

Jag som ligger bakom sidan heter Håkan Westerling. Jag var själv aktiv motocrossförare under många år. Idag kör jag fortfarande motocross på hobbynivå samtidigt som han har volontäruppdrag inom SVEMO (Svenska motorcykel och snöskotterförbundet). Med den här sidan kombinerar jag två av mina huvudsakliga intressen: motorsport och webbdesign. Jag hoppas också att jag bidrar till att öka intresset för motorsporten i Sverige.